Reseller worden

Partner of reseller worden van?

Wij ontzorgen: wij maken het u als reseller zo efficient mogelijk. Efficient bellen is een label van Cloud Distributie en biedt een totaaloplossing, inclusief toestellen, installatie en support voor uw eindklant. Als reseller ontvangt u van Efficient bellen een maandelijkse commissie over alle producten en diensten die door de klant worden afgenomen.

Kiest u als reseller er later voor om Wholesale partner te worden, dan zetten we uw bestaande klanten direct over naar uw eigen label.

Waarom reseller van Efficient bellen worden?

Bij Efficient bellen hanteren wij geen targets of jaarafspraken voor onze resellers. We richten ons niet enkel op sales, maar leggen de focus op een langdurige en succesvolle samenwerking met als resultaat het bieden van een passende oplossing voor u en uw klant.

Wij zijn continu bezig met het uitbreiden en optimaliseren van onze dienstverlening. Hiermee zorgen wij voor optimale klantentevredenheid en langlopende relaties tussen u, uw klanten en Efficient bellen.

Wij bieden totaaloplossingen op de volgende gebieden:

  • VoIP
  • SIP trunking
  • Cloud PBX (3CX, Xelion, Unify, Mitel, Avaya)
  • Vast-mobiel Integratie
  • Internet
  • Cloud Diensten (Domeinnamen, hosting, VPS, SSL, Office 365, Backup)

Wij concurreren niet met onze eigen resellers

Efficient bellen zal nooit de concurrentie aangaan met zijn eigen resellers. Wij bieden onze diensten aan via ons reseller en partner kanaal. Mocht een klant zich bij Efficient bellen melden, dan verwijzen wij de klant door naar de dichtstbijzijnde en meest passende reseller.

Zelfstandig telefonie diensten wholesale leveren?

Of u nu reseller wilt worden van Efficient bellen of liever onder eigen label wholesale partner via Cloud Distributie, samenwerken is mogelijk op verschillende manieren. Wilt u weten welke mogelijkheden Efficient bellen u kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 055 204 888.

Als Cloud Distributie partner biedt u alle diensten onder eigen naam aan. U krijgt al het gereedschap dat u nodig heeft om telecom en cloud diensten snel en toegankelijk te leveren. Met ondersteunend materiaal helpen we u op weg om zelf de controle te hebben over de diensten van uw klanten. Wij houden van transparantie. Daarom bieden wij onze producten aan tegen de best mogelijke prijs: onze kostprijs.

Reseller worden?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Efficient bellen en wilt u reseller worden? Wij gaan het gesprek met u aan: laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.