Online vergaderen en video conferencing makkelijk gemaakt

Online WebMeeting: Online vergaderen en video conferencing makkelijk gemaakt

Hou face to face meetings met een klik op de knop! Hoe? Door gebruik te maken van op WebRTC gebaseerd 3CX WebMeeting wat het gebruik van clients onnodig maakt. 3CX WebMeeting is een web conferencing oplossing welke makkelijk in gebruik is en die de manier waarmee u samenwerkt en communiceert met uw collega’s en klanten ingrijpend kan veranderen. Bespaar tijd en geld door uw meetings online te hosten. 3CX levert twee opties voor het gebruik van 3XC WebMeeting; een geïntegreerde versie op het 3CX Phone System en de 3CX WebMeeting Server (on-premise).

Zeg vaarwel tegen plug-ins met WebRTC

3CX WebMeeting gebruikt WebRTC technologie om video en spraak communicatie via een internet browser mogelijk te maken. Gebruikers kunnen deelnemen aan vergaderingen en meetings zonder dat zij hiervoor extra plug-ins moeten downloaden.

  • Plan ter plekke een video meeting of evalueer gesprekken
  • Clientless gebruik van WebRTC
  • Conferencing met één klik op de knop
  • Een WebRTC link voor iedere individuele gebruiker
webRTC-webmeeting
Integrated Web Conferencing

Bespaar tijd en geld met Web Conferencing

Online meetings hebben vandaag de dag meer nodig dan video – presentaties moeten van hoge kwaliteit zijn voorzien van perfect geluid alsof de gesprekspartners elkaar face to face ontmoeten. Deel uw beeldscherm om software te demonstreren of gebruikers naar een specifieke website of handleiding te verwijzen met gebruik van de remote assistance feature. Classroom opties zoals polling en feedback houdt uw toehoorders betrokken. Help uw klanten door ze bediening op afstand van hun Windows-pc te bieden en laat een andere deelnemer de vergadering van u overnemen.

  • Visualiseer uw verkoop pitch met video
  • Host webinars met de classroom opties
  • Begeleid gebruikers door uw product door uw scherm te delen
  • Imponeer uw klanten met perfect kwaliteit presentaties

Online vergaderen voor iedereen – onbeperkt aantal gebruikers en één lage prijs

Zeg vaarwel tegen amateuristisch gedoe, hoge kosten per maand, het delen van accounts en kosten per gebruiker. Iedere werknemer en het gehele bedrijf kan toegang krijgen tot 3CX WebMeeting voor een lage prijs per jaar. Iedereen kan een meeting plannen op ieder gewenst moment met zijn persoonlijke “online meeting account”.

  • Ongelimiteerd aantal gebruikers – geen kosten per gebruiker
  • Lanceer vergaderingen via het internet vanuit 3CX Client of zelfs Outlook
web meeting lowCosts